Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται μέσω της SPEEDEX. Αποστολές στο εξωτερικό θα πραγματοποιούνται μέσω των ΕΛΤΑ.

Για αποστολή με courier από το chaka.gr υπάρχει χρέωση μεταφορικών (με ΦΠΑ) για δέματα έως 2 κιλά.

Για αποστολή courier κα τρόπο πληρωμής αντικαταβολή υπάρχει έξτρα χρέωση (με ΦΠΑ) ανά δέμα.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται αυθημερόν, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί έως τις 15:00 για τις καθημερινές και το προϊόν ειναι χαρακτηρισμένο ως Διαθέσιμο.

Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 24 – 48 ωρών από τη στιγμή που θα αποσταλεί από την εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 72 ώρες.

Εφόσον ο προορισμός του δέματος χαρακτηρίζεται από τη SPEEDEX ως Δυσπρόσιτος Προορισμός (ΔΠ) υπάρχει επιπλέον χρέωση (με ΦΠΑ). Μπορείτε να ελέγξετε αν η περιοχή σας συγκαταλέγεται μέσα σε αυτούς από εδώ.
*Σημαντικό: Σε περίπτωση συναλλαγής με πιστωτική κάρτα μέσω internet, για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, υπάρχει καθυστέρηση 3-4 εργάσιμες ημέρες
**Σημαντικό: Σε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική – πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.”